Φωτογραφία Βάπτισης : Δείγματα

Η φωτογραφία βάπτισης είναι τέχνη και όπως κάθε μορφής τέχνη έχει τον χαρακτήρα και ύφος εκείνου που την δημιουργεί. Το ότι ένας φωτογράφος βάπτισης είναι εξαιρετικός δεν σημαίνει ότι η δουλειά του θα είναι αρεστή απο όλους αλλά απο εκείνους που η αισθητική τους ταυτίζεται με την δική του. Γι' αυτό τον λόγο εμείς θεωρούμε πολύ σημαντικό πριν απο κάθε συνάντηση να έχετε δει ένα μικρό δείγμα απο φωτογραφίες βάπτισης ώστε να έχετε υπ' όψιν σας το αποτέλεσμα που ο φωτογράφος βάπτισης τελικά θα παραδώσει. Αυτό οδηγεί σε εξοικονόμηση χρόνου δική σας αλλά και του φωτογράφου βάπτισης ενώ παράλληλα σας οξύνει την αντιληπτική ικανότητα της αισθητικής.

Όσον αφορά την επιλογή του φωτογράφου βάπτισης του μωρού σας, η πλοήγηση σε διάφορες ιστοσελίδες επαγγελματιών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα. Σας θυμίζουμε - αν δεν έχετε επισκεφτεί - απο τα άρθρα "Συμβουλές" τα σημαντικά κατα την γνώμη μας κριτήρια για την επιλογή ενός φωτογράφου γάμου που ισχύουν και για έναν φωτογράφο βάπτισης, ίσως ακόμη περισσότερο αφού ένα μωράκι είναι αυθόρμητο και απρόβλετο.  

Εδώ σας παραθέτουμε μερικά δείγματα απο παλαιότερες φωτογραφήσεις βάπτισης ώστε να έχετε μια εικόνα της δικής μας φωτογραφικής άποψης. Σας περιμένουμε να δούμε μαζί απο κοντά περισσότερες φωτογραφίες καθώς και άλμπουμ βάπτισης.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του μωρού σας και γι' αυτό τον λόγο η online παρουσίαση είναι περιορισμένη!

Portfolio φωτογραφίας βάπτισης