Φωτογραφία Βάπτισης : Δείγματα

Η φωτογραφία βάπτισης είναι τέχνη και όπως κάθε μορφής τέχνη έχει το χαρακτήρα και το ύφος εκείνου που τη δημιουργεί. Το ότι ένας φωτογράφος βάπτισης είναι εξαιρετικός, δεν σημαίνει ότι η δουλειά του θα είναι αρεστή από όλους, αλλά απο εκείνους που η αισθητική τους ταυτίζεται με τη δική του. Γι' αυτό το λόγο εμείς θεωρούμε πολύ σημαντικό πριν από κάθε συνάντηση να έχετε δει ένα μικρό δείγμα απο φωτογραφίες βάπτισης ώστε να έχετε υπ' όψιν σας το αποτέλεσμα που ο φωτογράφος γάμου ή βάπτισης τελικά θα παραδώσει. Αυτό οδηγεί σε εξοικονόμηση χρόνου δική σας, αλλά και του φωτογράφου, ενώ παράλληλα σας οξύνει την αντιληπτική ικανότητα της αισθητικής.

Όσον αφορά την επιλογή του φωτογράφου βάπτισης του μωρού σας, η πλοήγηση σε διάφορες ιστοσελίδες επαγγελματιών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα. Σας θυμίζουμε - αν δεν έχετε επισκεφτεί - απο τα άρθρα "Συμβουλές" τα σημαντικά κατά τη γνώμη μας κριτήρια για την επιλογή ενός φωτογράφου γάμου που ισχύουν και για έναν φωτογράφο βάπτισης, ίσως ακόμη περισσότερο αφού ένα μωράκι είναι αυθόρμητο και απρόβλετο.  

Εδώ σας παραθέτουμε μερικά δείγματα από παλαιότερες φωτογραφίσεις βάπτισης, ώστε να έχετε μια εικόνα της δικής μας φωτογραφικής άποψης. Σας περιμένουμε να δούμε μαζί από κοντά περισσότερες φωτογραφίες, καθώς και άλμπουμ βάπτισης.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του μωρού σας και γι' αυτό το λόγο η online παρουσίαση είναι περιορισμένη!

Portfolio φωτογραφίας βάπτισης

  • +30 69 39 41 02 45
  • Δευ.-Παρ. 08:00-22:00