Ψηφιακό Άλμπουμ Γάμου & Ψηφιακό Άλμπουμ Βάπτισης

Το ψηφιακό άλμπουμ γάμου είναι ο κομψός και ασφαλής τρόπος να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας με τις επόμενες γενιές

weddingalbumsΨηφιακό άλμπουμ γάμου ή βιβλίο γάμου vs αναλογικού άλμπουμ: Ποιά είναι η διαφορά: Τα υπέρ και τα κατά.

Το ψηφιακό άλμπουμ γάμου δημιουργείται απο την βιβλιοδεσία ειδικού χαρτιού εκτύπωσης inkjet το οποίο έχει εκτυπωθεί σε ψηφιακά inkjet plotters ενώ το αναλογικό άλμπουμ είναι η βιβλιοδεσία φωτογραφικών χαρτιών τα οποία έχουν εκτυπωθεί με χημικό τρόπο.

Εμείς προτείνουμε την ψηφιακή εκτύπωση του άλμπουμ γάμου διότι τα χρώματα είναι έτσι πολύ εντονότερα και η απόδοση τους απόλυτα πιστή, με πραγματικά λευκά και μαύρα. Η τεχνολογία εκτύπωσης φωτογραφιών ενός άλμπουμ έχει ξεπεράσει εδώ και μια δεκαετία τους όποιους περιορισμούς της  και πλέον η εκτύπωση inkjet είναι το σήμα κατατεθέν των μεγαλύτερων φωτογράφων γάμου (αλλά και όχι μόνο) παγκοσμίως.

Το φωτογραφικό χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι KODAK Premium Luster ενώ τα μελάνια είναι αποκλειστικά γνήσια CANON για πιστότητα και κυρίως αντοχή στον χρόνο μια και το ψηφιακό άλπουμ γάμου ή βάπτισης είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο που πρέπει να είναι και διαχρονικό.

Παρ' όλα αυτά, εάν είστε λάτρεις της παραδοσιακής φωτογραφίας και επιθυμείτε το βιβλίο γάμου σας να αποτελείται απο αναλογικά εκτυπωμένες φωτογραφίες σε χημικό φωτογραφικό χαρτί, συνεργαζόμαστε με ένα απο τα πλέον έμπειρα εργαστήρια και θα χαρούμε να σας το προσφέρουμε.

Είτε επιλέξετε ένα ψηφιακό άλμπουμ γάμου είτε ένα αναλογικό, το εξώφυλλο επιλέγεται και σχεδιάζεται με φροντίδα και ολόκληρο το βιβλίο συνθέτεται και βιβλιοδετείται απο έμπειρο βιβλιοδέτη περνώντας αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, με τελικό τον δικό μας, ώστε το προϊόν που θα παραλάβετε στα χέρια σας να είναι άψογο αισθητικά και κατασκευαστικά.

Τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσουμε τις επιλέγετε εσείς αφού σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες - κατευθύνσεις για την σωστή επιλογή τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και το βιβλίο να λέει με όμορφο τρόπο την ιστορία της ημέρας του γάμου σας. 

Στην συνέχεια δημιουργείται μακέτα και γίνονται οι σχετικές διορθώσεις ή αλλαγές και αφού έχουμε την έγκρισή σας, οι επιλεγμένες φωτογραφίες επεξεργάζονται με υψηλού επιπέδου Retouch ώστε να αναδειχθεί η ομορφιά τους. Οι φωτογραφίες εξισορροπούνται χρωματικά ώστε να δένουν αρμονικά μέσα στο ίδιο σαλόνι ενώ τυχόν παράτερα αντικείμενα όπως κάδοι, ρωγμές, λεκέδες απο λάδια, γόπες, σβήνονται όπου αυτό είνσι εφικτό. Οι άνθρωποι και ιδιαίτερα τα πορτραίτα τυγχάνουν ειδικής φροντίδας ώστε να παραμείνουν φυσικά χωρίς τις συχνές υπερβολές που επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Το καλό retouch είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ένα μη εκπαιδευμένο μάτι χωρίς την αρχική εικόνα προς σύγκριση. 

Τα παραπάνω είναι πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό άλμπουμ γάμου που σας παραδίδουμε και να θυμάστε ότι όλα ξεκινούν με μια εξαιρετική φωτογραφία γάμου σε μια μοναδική σας ημέρα!

  • +30 69 39 41 02 45
  • Δευ.-Παρ. 08:00-22:00