Φωτογράφηση επόμενης μέρας (& προηγούμενης)

IMG 1731Pre Wedding Φωτογράφιση

Η φωτογράφιση πριν την ημέρα του γάμου έχει πολλαπλά οφέλη, ζητήστε την επίμονα! 

  1. Καταρχάς εγγυάται ένα καταπληκτικό βιβλίο ευχών! Ειδικά αν τη συνδυάσετε να την κάνετε την ημέρα που έχετε προβάρει το νυφικό μακιγιάζ και έχετε αφιερώσει λίγο χρόνο να διαλέξετε με προσοχή τα ρούχα, τόσο τα δικά σας (δυο αλλαξιές για καλύτερα αποτελέσματα) όσο και του συζύγου σας (από όλες τις φωτογραφίσεις προηγούμενης ημέρας για το βιβλίο ευχών μόνο δυο φορές γαμπρός ασχολήθηκε ο ίδιος με την φωτογράφιση, δεν είσαι μόνη!)
  2. Εξοικειώνεσαι με τον φωτογραφικό φακό! Εκτός αν είσαι ήδη μοντέλο, είναι σίγουρο πως δεν θα έχεις βρεθεί πολλές φορές μπροστά από μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Ο κόσμος μας είναι τρισδιάστατος αλλά η φωτογραφία μόνο δύο διαστάσεων γι' αυτό και υπάρχουν κόλπα και πόζες που ενδείκνυνται ανάλογα με την περίπτωση. Έτσι, η φωτογράφιση της προηγούμενης ημέρας σε εξασκεί ώστε να παίρνεις από μόνη σου τις πλέον κατάλληλες και κολακευτικές για εσένα στάσεις.
  3. Γνωρίζεστε με το φωτογράφο σας! Πέρα από την όποια συνομιλία στο γραφείο ή στούντιο, έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε στην πράξη και έτσι να μάθετε το δικό σας κώδικα επικοινωνίας, κάτι που θα σας φανεί πολύτιμο την ημέρα του γάμου σας.

Next Day ShootingPANAVICKY 1851 print

Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας είναι ένας από τους κύριους λόγους που υπάρχουν τα ψηφιακά βιβλία!!! Χαρίζει πραγματικά υπέροχες αναμνηστικές φωτογραφίες στο ζευγάρι γιατί είστε χαλαρές και ήρεμες και εσείς και ο σύζυγός σας, το δύσκολο και αγχωτικό μέρος έχει πια περάσει! Τώρα είστε οι δυο σας με το φωτογράφο και ειδικά εφόσον έχετε και την εμπειρία της φωτογράφισης προηγούμενης ημέρας, είστε πλέον ειδικοί! Η φωτογράφιση της επόμενης ημέρας είναι must have για ένα πραγματικά εντυπωσιακό ψηφιακό άλμπουμ γάμου!

Tip #1 - Νυφικά παπούτσια

Φορέστε αθλητικά παπούτσια ή τις πλατφόρμες (που με ακούσατε!) και πήρατε στη δεξίωση και πάρτε τα νυφικά παπούτσια στο χέρι! Φορέστε τα μόνο όταν η συγκεκριμένη πόζα τα αποκαλύπτει, έτσι θα μπορείτε να περπατήσετε σε εκείνα τα μυστικά δρομάκια στο δάσος ή να σκαρφαλώσετε σε βράχια! Μάλιστα, τώρα θα καταλάβετε τι περνάνε τα μοντέλα!

Tip #2 - Συνέπεια!

Ακόμη κι αν δεν είστε Αγγλίδες, να είστε συνεπείς στο ραντεβού σας με το φωτογράφο, εκείνος μπορεί να περιμένει, ο Ήλιος όμως όχι! Κάντε αναζήτηση στο google για "when sun sets" για να δείτε πότε δύει ο Ήλιος στην περιοχή σας.

Tip #3 - Προτάσεις τοποθεσιών

Μοιραστείτε μαζί του τις επιθυμίες σας αλλά ακούστε με προσοχή την γνώμη του, ένας έμπειρος φωτογράφος γάμων με τα μάτια του μυαλού του μπορεί ήδη να δει κάποιες βασικές πόζες που θα αποτελέσουν το βασικό άξονα της φωτογράφισης!

Tip #4 - Video Next Day

Αν είναι δυνατόν, συμφωνήστε μαζί του να είναι παρών και ο εικονολήπτης (video) και ακόμα και drone! Οι στιγμές αυτές είναι πραγματικά εξαιρετικές για χρήση στο clip του γάμου σας!

Tip #5 -  Νοικιασμένο νυφικό

Μην ανησυχείτε για το νυφικό φόρεμα, εάν είναι νοικιασμένο! Οι οίκοι έχουν συνηθίσει να τα παραλαμβάνουν γεμάτα αγκάθια, φύλλα, άμμο, ακόμη και όστρακα! Φροντίστε μόνο να μην το σκίσετε (πολύ) και να μην το κάψετε (ειδικά αν το φοράτε!)

Tip #6 - Η απόλαυση της φωτογράφισης

Αν το απολαμβάνετε, δεν είστε ψώνιο! Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο το απολαύσετε, τόσο πιο όμορφες θα βγουν οι τελικές φωτογραφίες αφού θα είναι εμποτισμένες με τα δικά σας υπέροχα συναισθήματα!

  • +30 69 39 41 02 45
  • Δευ.-Παρ. 08:00-22:00