Οργανώσατε τα πάντα... Αυτά τα προβλέψατε;

Οργανώσατε τα πάντα... Αυτά τα προβλέψατε;

hands heart nyfikoΤο νυφικό φόρεμα δεν έχει τσέπες!

Και ούτε θα έχεις μαζί σου τσαντάκι! Οπότε κινητό, κραγιόν, lip gloss, ενυδατική, κλειδιά και άλλα απαραίτητα για εσάς αξεσουάρ δυστυχώς θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση αναποής ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα! Βρες λοιπόν ποιος θα είναι εκείνος που θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σου και θα εκτελεί χρέη... κουβαλητή. Θυμήσου πως η κουμπάρα μπορεί να έχει τσαντάκι όπως και η μητέρα, ενώ ο αδερφός έχει τσέπες στο σακάκι του. Και φυσικά υπάρχουν και οι κολλητές, που με χαρά θα βοηθήσουν! Όταν φτάσετε στη δεξίωση τα πράγματα μπορούν να μεταφερθούν σε ένα μικρό τσαντάκι που θα έχεις προβλέψει να αφήσεις από το προηγούμενο βράδυ στο αυτοκίνητο των γονιών (ο γαμπρός δεν πρόκειται να το θυμηθεί οπότε το γαμήλιο αυτοκίνητο είναι εκτός λίστας!)

...Τα δώρα φέροντεςstiva dwrwn

Θα διαπιστώσεις πως πολλοί καλεσμένοι φέρνουν τα δώρα τους στην εκκλησία και αν δεν έχεις φροντίσει γι' αυτό σύντομα θα δημιουργηθεί ένα μικρό βουνό από δώρα στην είσοδο της! Φυσικά το χρέος του γαμπρού είναι να υποδέχεται τους καλεσμένους και όχι να τακτοποιεί τα δώρα, οπότε είναι απαραίτητο να έχεις συνεννοηθεί από πριν με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου να τα παραλαμβάνει και με έναν βοηθό να τα τακτοποιεί σε ένα ή δύο αυτοκίνητα που έχουν φτάσει στην εκκλησία από νωρίς και έχουν παρκάρει κοντά. Τα χρέη της γκαρνταρόμπας συνεχίζονται και στον χώρο της δεξίωσης, εντάξει, άχαρο είναι και χώσιμο, αλλά γι΄ αυτό υπάρχουν οι μικροί αδερφοί και είναι πολύ προτιμότερο από το να βρίσκεις δώρα του προηγούμενου ή επόμενου γάμου ή και καθόλου....

Οικογενειακές φωτογραφίες: 

Όλοι ξέρουμε ότι οι οικογενειακές φωτογραφίες βγαίνουν κυρίως για τους γονείς και τους συγγενείς και καταλήγουν σε μια κορνίζα επάνω στο σεμεδάκι στην τηλεόραση. Είναι όμως απαραίτητο να βγουν και για να γίνει αυτό πρέπει να βρίσκονται παρόντες όλοι οι γονείς! Πολύ συχνά, μέσα στην αγωνία τους, μετά το παραδοσιακό πέταγμα του ρυζιού ένας, δύο ή και όλοι απλά... εξαφανίζονται! Γι΄αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος ορισμένος να βρει αμέσως και να συγκρατήσει τους γονείς και κουμπάρους, ώστε να βγουν οι οικογενειακές φωτογραφίες. 

Tip #1: Φίλοι

Ζήτησε στους φίλους σας να περιμένουν (καθ' ό,τι νεότεροι) και μετά τις οικογενειακές φωτογραφίες, βγάλτε και μαζί τους (για το δικό σας σεμεδάκι!)

Tip #2: Το ζευγάρι πάνω απ' όλα!

Υπολογίστε και λίγο χρόνο για μία σύντομη καλλιτεχνική φωτογράφιση!!! Συνήθως 15 - 20 λεπτά είναι αρκετά.

poukamiso gambrouΔεύτερο & τρίτο πουκάμισο για το γαμπρό:

Ανάλογα με την εποχή, την ιδιοσυγκρασία και κυρίως τις χορευτικές ικανότητες του γαμπρού, προβλέψτε για δεύτερο ή και τρίτο πουκάμισο! Πιστέψτε με, ποτέ δε μπορεί να έχει αρκετά εφεδρικά μαζί του!

nyfika papoutsiaΔεύτερο ζευγάρι (αθλητικά) παπούτσια: 

Εκτός αν μόλις κέρδισες το GNTM και μπορείς να χορεύεις επάνω σε δεκάποντα, θα ήταν σοφό να έχεις μαζί σου ένα δεύτερο ζευγάρι χαμηλές, άνετες πλατφόρμες, ακόμη και αθλητικά παπούτσια! Αλλιώς θα καταλήξεις να χορεύεις ξυπόλητη το οποίο είναι αρκετά χαριτωμένο αλλά και λίγο επικίνδυνο, ειδικά μετά τα ζεϊμπέκικα όπου συχνά εκτοξεύονται στην πίστα κάθε λογής αντικείμενα! Ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά που πιθανόν να έχεις διακοσμήσει σε έναν από τους πολλούς artists, είναι το ιδανικό - αν και μεταξύ μας συνήθως κάτω από το φόρεμα δεν πολυφαίνονται ούτως ή άλλως.

Tip #3: Κάντε match!

Διαλέξτε με το γαμπρό ένα ίδιο ζευγάρι All Star στα χρώματα του γάμου σας. Και εκείνος θα χορεύει άνετα, και όλοι θα θαυμάσουν τη διορατικότητα και την οργάνωση σου!

Tip #4: SOS

Αν παρ' όλα αυτά επιμείνεις στις γόβες, φρόντισε στο τσαντάκι πρώτων βοηθειών (με το κραγιόν κλπ) να έχεις και ένα κουτάκι με ειδικά επιθέματα για φουσκάλες. Ακόμη κι αν δεν το χρειαστείς εσύ, σίγουρα θα χρησιμεύσει σε κάποια άλλη καλεσμένη!

 

  • +30 69 39 41 02 45
  • Δευ.-Παρ. 08:00-22:00